8 Август, 2024 10:15 2 652 0

Манчестър Юнайтед си избра нов дефанзивен халф

  • манчестър юнайтед-
  • бърнли-
  • сандер берге-
  • футбол

От "Олд Трафорд" засега са изразили готовност да платят с 10 милиона по-малко

Манчестър Юнайтед си избра нов дефанзивен халф - 1

Ръководството на Манчестър Юнайтед изглежда вече е направило своя избор за това кой ще бъде новият дефанзивен халф на отбора. Според голяма част от английските медии това ще бъде полузащитникът на Бърнли Сандер Берге.

20-кратните шампиони първоначално искаха Мануел Угарте, но високата цена, която Пари Сен Жермен му постави, ги отдалечи от уругваеца. В последните два дни "червените дяволи" са отправили запитвания за Берге и Юсуф Фофана от Монако. В момента обаче изглежда са се спрели на норвежеца.

Цената на Берге в сравнение с Угарте и Субименди, който също бе сочен като потенциална цел, е значително по-ниска. Двамата струват по 60 милиона евро (51.4 милиона паунда). Според "Сън" и "Мирър" от Бърнли са определили цена от 30 милиона паунда на 26-годишния Берге.

От "Олд Трафорд" засега са изразили готовност да платят с 10 милиона по-малко. На норвежеца ще бъде предложена заплата от 100 000 паунда седмично.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА