8 Август, 2024 11:30 732 0

Халф отказва да тренира и играе защото иска трансфер в Ювентус

  • аталанта-
  • тюн копмайнерс-
  • футбол-
  • ювентус

Това разкри треньорът на "богинята" Джан Пиеро Гасперини

 Халф отказва да тренира и играе защото иска трансфер в Ювентус - 1

Халфът на Аталанта Тюн Копмайнерс отказва да тренира и да играе за бергамаските, като чрез своеобразната си стачка опитва да принуди клуба да го продаде на Ювентус. Това разкри треньорът на "богинята" Джан Пиеро Гасперини.

"Ситуацията с Копмайнерс бе перфектна до миналата седмица, когато той реши, че ще ходи в Ювентус. Той вече се е споразумял с този клуб, чувства се стресиран и реши, че повече няма да тренира или да играе за нас. С такова отношение не може да ни бъде полезен. Клубът от своя страна зае много твърда позиция, защото се чувства изнудван по този начин. Ситуацията е различна от други моменти в миналото, когато клубът е продавал някои от ценните си играчи. Разбирам и Копманйерс, и клуба, но аз съм без трима от най-важните си играчи", заяви Гасперини.

Аталанта иска 60 милиона евро за нидерландеца, а до момента Ювентус е изпратил само една оферта, която е в размер на 45 милиона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА