8 Август, 2024 10:45 1 222 1

Майкъл Оуен пристига в София

  • майкъл оуен-
  • футбол-
  • софия-
  • конференция-
  • barin sports

Той ще бъде специален гост на мащабна научна конференция, организирана от българската компания за технологии в спорта – Barin Sports

Майкъл Оуен пристига в София - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на Златна топка Майкъл Оуен пристига в София. Той ще бъде специален гост на мащабна научна конференция, организирана от българската компания за технологии в спорта – Barin Sports.

Събитието ще се проведе на 12.11.24 г. в София и ще събере десетки известни лектори в сферата на спортната наука и технологиите. Конференцията е първата по рода си, организирана от български учени - тесни специалисти в нанотехнологиите, физическата подготовка и възстановяването.

Целта на всички лекции, уъркшопи и панели е да разисква начините за достигане на нови измерения в спорта и физическото здраве.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    0 0 Отговор
    Което не му помогна в спортната кариера!