8 Август, 2024 14:30 869 4

Стойко Сакалиев: За създаването на отбора 48 имаше намеса на хора, които пречат на ЦСКА

  • стойко сакалие-
  • цска-
  • футбол-
  • цска 1948

ЦСКА е отборът, който си е на "Българска армия", който има всички тези отличия през годините, успехи в Европа

Стойко Сакалиев: За създаването на отбора 48 имаше намеса на хора, които пречат на ЦСКА - 1

Администраторът на ЦСКА Стойко Сакалиев коментира темата, свързана с ЦСКА 1948 преди мача между двата отбора в Бистрица в неделя.

"ЦСКА е отборът, който си е на "Българска армия", който има всички тези отличия през годините, успехи в Европа. С най-великата публика, която подкрепя винаги любимия отбор. За създаването на отбора 48, аз така го наричам, имаше намеса на определен брой хора, които пречат на нашия клуб. По-меко казано, за да не бъда груб.

Хората, които ходят на мачовете им, може би не разбират толкова или имат други виждания за футбола. Истинските фенове винаги сме подкрепяли любимия отбор и не сме се отказвали от него. Това, че някой е решил да създава отбор, който да прилича на нас, няма лошо", заяви бившият нападател пред подкаста "ВИП Зона".

"Процесът с реконструкцията на стадиона е започнал, всичко е въпрос на време. Не виждам причина това да не се случи и съм сигурен, че в скоро време феновете на ЦСКА ще бъдат щастливи с един прекрасен нов стадион", добави Саката.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛО СТОЙКО

    7 1 Отговор
    ТО ВЕЧЕ И БЪЛГАРСКА АРМИЯ НЯМА ВИЕ Я СЪБОРИХТЕ БЕ .КАКЪВ ХУБАВ ПАРК ЩЕ СТАНЕ СЕГА
  • 2 Номератор

    4 1 Отговор
    Този се оказа голям Фъс!
  • 3 ВЕКОВЕН ЛОВЕЧ

    4 1 Отговор
    На всички които работят и подкрепят преименуваните Хисаря-Христо Кърпачев - ФК Осъм –ЛЕКС- Ловеч- Литекс -цска- София да пожелаем успех по пътя за 3+2 шампионска титла и никой да не им пречи!
  • 4 Помак от микре

    1 0 Отговор
    Най вече братовчедка ти дето я е.а цяло село