12 Август, 2024 22:04 1 841 0

Сериозно напрежение в Ред Бул

  • серхио перес-
  • напрежение-
  • ред бул-
  • чеко-
  • формула 1-
  • гран при

Серхио Перес говори за представянето си

Сериозно напрежение в Ред Бул  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Серхио Перес говори за представянето си, като заяви, че се бори да "съживи" сезона си. Както е известно, мексиканецът има лоша серия от резултати и дори се спекулираше сериозно, че ще бъде заменен в Ред Бул, въпреки че подписа нов договор с "биковете".

„Напрежението в Ред Бул е сериозно, винаги сме в центъра на вниманието. Но аз съм свикнал с това, през цялата ми кариера се състезавам при сериозно напрежение. Но също така, винаги има възможност да постигна нещо повече. Във Формула 1 си толкова добър, колкото е добър резултатът ти в последното състезание. Работя по въпроса, за да съживя сезона си и това е основният ми приоритет. И другите пилоти имат лоши състезания.”, заяви Чеко по време на лятната пауза.

Сезонът във формула 1 се подновява с Гран При на Нидерландия в края на август.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА