16 Август, 2024 16:30 851 4

Боряна Калейн: Искам да бъда мотиватор за децата да се борят и да не се предават пред трудностите

  • боряна калейн-
  • олимписки игри-
  • художествена гимнастика-
  • спорт

Десетки деца се събраха в двора на 47 СУ "Христо Г. Данов", за да поздравят своята любимка

Боряна Калейн: Искам да бъда мотиватор за децата да се борят и да не се предават пред трудностите - 1

Олимпийската вицешампионка по художествена гимнастика в многобоя от Париж 2024 Боряна Калейн благодари на своя клуб Левски-Триадица, който организира тържествено посрещане в нейна чест. Събитието беше уважено от кмета на София Васил Терзиев и редица други официални лица.

Десетки деца се събраха в двора на 47 СУ "Христо Г. Данов", за да поздравят своята любимка.

"Благодаря на клуб Левски-Триадица, в който израснах. Много съм щастлива от това събитие. Тук имам много спомени и се радвам, че тези деца могат да изпитат емоциите, които аз съм изпитала да бъда част от всичко това", каза Калейн.

В залата преди имаше надпис, който да мотивира гимнастичките - "Победи себе си, за да победиш целия свят". Олимпийската вицешампионка каза, че е постигнала именно това на Игрите във френската столица.

Боряна Калейн: Искам да бъда мотиватор за децата да се борят и да не се предават пред трудностите

"Направих го! Победих се на олимпийските игри и и това е най-важното. Силно вярвам, че този надпис ще бъде подновен и отново ще стои на стената в залата", каза Калейн.

"Аз искам да бъда мотиватор за децата да се борят, да не се предават пред трудностите и просто да дават своя принос всеки ден", добави тя.

Калейн смята, че явно е трябвало да премине през всички трудности в кариерата си, за да стигне до олимпийското сребро и все още не взела решение за бъдещето си.

"Човек трябва да си извърви пътя и всички грешки, които съм допуснала по пътя са били част от него. Аз съм трябвала да го извървя, за да се науча на нещо и да постигна нещо. Все още не съм си починала, сигурно ще мине малко време, за да реша какво ще правя, защото емоциите са все още много, много силни, даже не мога да ви опиша колко и затова ще ми трябва време", завърши грацията.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стрел☢️к

    5 6 Отговор
    точно ти българските децата не ги пипай
  • 2 Милен

    8 1 Отговор
    Къде са сега разни НПО организации да организират един протест за равноправието между половете, как може да няма "мъжка" художествена гимнастика, това май остана единственият спорт със полова дискриминация.
  • 3 Ентусиаст

    4 0 Отговор
    Боряна е много готина!
  • 4 122333

    0 0 Отговор
    илюминатското око в костюма показва че е посочена от когото трябва калейнова