19 Август, 2024 07:56 690 0

Барселона и Ман Сити продължават преговорите за Кансело

  • барселона-
  • манчестър сити-
  • жоао кансело-
  • футбол

Португалецът изкара предишния сезон при каталунците и от клуба искат да го задържат в редиците си

Барселона и Ман Сити продължават преговорите за Кансело - 1

Барселона и Манчестър Сити продължават преговорите за трансфера на Жоао Кансело на "Камп Ноу". Португалецът изкара предишния сезон при каталунците и от клуба искат да го задържат в редиците си, но засега все още няма сделка с "гражданите", които държат правата му.

"Продължават преговорите за връщането на Жоао Кансело обратно в Барса. Той е силно желан от каталунците, но всичко зависи от това дали ще се разберат с "гражданите". Самият играч вече е взел решение и иска да се завърне в Испания. Преговорите продължават, така че ще видим какво ще стане", разкрива Романо.

През миналия сезон 30-годишният Кансело се вписа доста добре в състава на Барселона и заради това от клуба се надяват да успеят да го задържат в редиците си. С екипа на каталунците той изигра 42 мача във всички турнири, в които вкара 4 гола и направи 5 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА