20 Август, 2024 17:00 1 451 3

ЦСКА прати в Барселона един от най-големите си таланти

  • георги чорбаджийски-
  • цска-
  • футбол

Само преди две седмици Георги Чорбаджийски подписа нов договор с клуба, който е в сила до 2027 година

ЦСКА прати в Барселона един от най-големите си таланти - 1

Шефовете на ЦСКА са изпратили в Барселона един от най-големите си таланти Георги Чорбаджийски. В каталунска клиника, където работят едни от най-добрите специалисти в спортната травматология, футболистът ще премине медицински прегледи.

След съботното поражение с 0:1 от Славия Томислав Стипич съобщи, че Чорбаджийски е роден с дефект на менискусите и от известно време играе с болки. Преди година Чорбаджийски претърпя операция на едното коляно, а а сега има проблеми с другото. Каталунските доктори ще трябва да поставят точна диагноза на Чорбаджийски и да решат дали ще е нужна нова хирургическа интервенция.

Само преди две седмици Георги Чорбаджийски подписа нов договор с клуба, който е в сила до 2027 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разпродажбите започват

    2 2 Отговор
    Градим отбор за кварталната градинка !Литекс не е ЦСКА за съжаление!
  • 2 Ха ха

    0 2 Отговор
    В лазарета им може.Там не се интересуват можеш ли да риташ или не,а дали имаш медосигуровки..
  • 3 О,чуден

    1 0 Отговор
    Какво заглавие само !!!? Ам не компютри а компоти, това е положението с българските надежди и звезди- отиват там на лечение или просто на екскурзия....