20 Август, 2024 19:30 1 792 7

Сангаре става национал след фурора с Левски

  • левски-
  • мустафа сангаре-
  • футбол-
  • мали

Изглежда, че в Мали са намерили връзка на нападателя и с тяхната страна

Сангаре става национал след фурора с Левски - 1

Новата звезда на Левски Мустафа Сангаре прави фурор със синята фланелка, като отбеляза 3 гола в 5 мача в от efbet Лига, а това не остава незабелязано. След изключително бързата си адаптация към българския футбол, Сангаре попада в полезрението на футболната федерация на Мали, която го иска в националния отбор.

Според информация на Sport News Africa, от Мали все още не са направили контакт с 25-годишния нападател, тъй като в момента няма яснота около треньорския пост. Трябва да се отбележи, че Мустафа Сангаре е родом от Франция, но има и сенегалско гражданство.

Изглежда, че в Мали са намерили връзка на нападателя и с тяхната страна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 По-късно

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "скоро":

    А за догодина са им заповядали поне един третополов да бъде национал!
    Абе щом промениха конституцията граждани на чужди държави да имат право да стават министри в правителството на България , що да няма няколко не.гра?
    То виж на Олимпиадата имаше отбор на бежанците...
    Абе......Що не вземат да обявят обществена поръчка да дойде някой - ама вече да е официално и законно и да е ясно....някое чуждо посолство, фирма или корпорация да да ни управлява...
    Казват средната заплата ще е еди колко си лева, минималната еди колко си, минималната пенсия еди колко си, хляба еди колко си...искаме това, това и това...Обешаваме България на световното по фуртбол, обещаваме банани за всеки по 10 кг на месец и 5 чифта дънки на година! И почваме да избираме - дали ще ни управлява САЩ, Турция, Русия, Пакистан или Исландия! Дано поне някой като дойде да ни научи да редим плочки по тротоарите или да полагаме асфалт! Аз бих гласувал за някой който забрани чалгата и върне смъртното наказание!
  • 5 Боромир

    3 0 Отговор
    Сангаре е роден във Франция, но майка му е от Мали, а баща му от Сенегал. Така че има сериозна връзка
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.