21 Август, 2024 09:30 1 506 5

Внушителна неустойка оставя на поста Томислав Стипич

  • цска-
  • томислав стипич-
  • футбол-
  • неустойка

45-годишният хърватин с немски паспорт се разписва срещу 25 000 евро месечно, а „червените“, които са в катастрофална форма са с 3 загуби от 4 мача

Внушителна неустойка оставя на поста Томислав Стипич - 1

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич, за когото всички си мислеха, че е пич, защото е симпатяга, ще продължи да лази по нервите на „червена“ България заради внушителната неустойка по договора си, която го бетонира на поста, съобщава „Мач Телеграф“.

45-годишният хърватин с немски паспорт се разписва срещу 25 000 евро месечно, а „червените“, които са в катастрофална форма са с 3 загуби от 4 мача.

Договорът на шампиона по краткотрайни клубни авантюри, който влиза в историята с 34-те си дни начело на швейцарския Грасхопър, е до 30 юни 2025-а. Стипич, чиято треньорска кариера започва преди 14 години, а ЦСКА е, забележете – 11-ият му тим, обаче бил категоричен, че няма да си тръгне, ако не получи всички оставащи му заплати. Това означава, че за 10 месеца от договора той трябва да гушне 250 000 евро или близо половин милион лева.

Именно тази сума карала тези в ЦСКА, които го докараха, да отлагат уволнението му с надеждата „червените“ да постигнат победи и кризата да се поразмине.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    2 2 Отговор
    Долу ръцете от сърбохърватина. Томаш каза, че той има велики топки или в превод - големи топки
  • 2 Гуцката

    9 0 Отговор
    Със свещ да го бяха дирили, нямаше да го намерят тоя треньорски диамант...

    Коментиран от #5

  • 3 Директора

    10 0 Отговор
    Te умишлено така правят договорите.
    Толкова ли е трудно заплатата да се обвърже с някакви постижения. Не може да изпаднеш в Б група, а да взимаш 50 бона на месец. Пълен смях
  • 4 Славейков

    4 0 Отговор
    Ако това е вярно,то тези двамата смешници подвизаващи се за изпълнителни директори да я платят от собствения си джоб.Не може да направиш такъв договор,без да е обвързан с конкретни резултати.Този немски хърватин се гаври с нас с думите,че е бил казал коя година щял да стане шампион.
  • 5 миро

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гуцката":

    поправка динамит