23 Август, 2024 06:18 1 285 2

Лудогорец награди легендата на клуба за 21-и век (ВИДЕО)

  • лудогорец-
  • футбол-
  • козмин моци-
  • легенда-
  • петрокуб

Призът „Фенска легенда на века“ отиде в ръцете на Козмин Моци

Лудогорец награди легендата на клуба за 21-и век (ВИДЕО) - 1


На почивката на срещата от плейофа за Лига Европа между Лудогорец и Петрокуб от „орлите“ дадоха награда на техническия директор Козмин Моци.

Призът „Фенска легенда на века“ отиде в ръцете на Козмин Моци. Бившият румънски бранител, който е удостоен и с цяла трибуна на „Хювефарма арена“, беше почетен за великолепното си представяне през 2014-а година в елиминацията срещу Стяуа Букурещ.

A post shared by PFC Ludogorets 1945 (@pfcludogorets1945)

Тогава Моци застана на вратата на „орлите“ в реванша с румънския гранд и беше фантастичен при решителните дузпи, благодарение на които Лудогорец продължи към груповата фаза на най-авторитетния футболен турнир в Европа. По време на награждаването румънецът сложи на ръцете си емблематичните ръкавици от срещата и направи фотосесия с тях пред трибуна "Моци"

Също така феновете почетоха в аванс 27-и август, когато ще бъде юбилеят от един от многото паметни мачове на „орлите“ в европейските клубни турнири. Награда беше дадена и на президента Александър Александров.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян79

    13 0 Отговор
    Украинец ли пише при вас ?
  • 2 Пепи

    5 0 Отговор
    Заглавието е на чист украински език.