23 Август, 2024 08:00 832 0

Селта опитва да привлече халф на Ливърпул

  • ливърпул-
  • стефан байчетич-
  • футбол

19-годишният талант е юноша на клуба от Виго, който иска да го вземе под наем за следващия сезон, съобщава "Фишайес"

Селта опитва да привлече халф на Ливърпул - 1

Селта опитва да привлече в състава си халфа на Ливърпул Стефан Байчетич. 19-годишният талант е юноша на клуба от Виго, който иска да го вземе под наем за следващия сезон, съобщава "Фишайес".

В Ливърпул обаче не бързат да се разделят с този играч, тъй като в момента мърсисайдци търсят вариант да се подсилят именно в халфовата линия. Клубът не успя да се разбере с Мартин Субименди и сега търси други опции за тази зона, като се е насочил към Бруно Гимараеш от Нюкасъл, а има шанс да бъде привлечен и Адриен Рабио като свободен агент.

В същото време обаче Байчетич е наясно, че трудно ще се пребори за титулярно място на "Анфийлд", докато в Селта би имал доста по-важна роля в състава. Затова желанието на играча е трансферът все пак да се осъществи.

Иначе откакто се присъедини към Ливърпул през 2021 година, испанецът със сръбски корени има 22 мача и 1 гол за мърсисайдци. наскоро той получи и първата си повиквателна за младежкия национален отбор на Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА