23 Август, 2024 07:00 1 148 1

Фиорентина направи голяма издънка в Лигата на конференциите

  • фиорентина-
  • футбол-
  • лига на конференциите-
  • академия пушкаш

Унгарският отбор влезе по-добре в мача и поведе още в 9-ата минута с гол на Наги от дузпа

Фиорентина направи голяма издънка в Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Фиорентина направи голяма издънка, завършвайки 3:3 при домакинството си на унгарския Академия Пушкаш в първия мач от плейофа на Лигата на конференциите. Давид де Хеа направи своя официален дебют на вратата на „виолетовите“.

Унгарският отбор влезе по-добре в мача и поведе още в 9-ата минута с гол на Наги от дузпа. Три минути по-късно преднината на Академия Пушкаш вече беше от два гола след попадението на Сойсало.

Фиорентина намали своето изоставане в двубоя едва в добавеното време на първата част с гол на Сотил. Мартинес-Куарта изравни резултата – 2:2 в 67-ата минута. "Виолетовите" направиха пълен обрат осем минути по-късно след гола на Мойс Кийн. Изненадващо обаче, Академия Пушкаш стигна до изравнително попадение в 89-ата минута дело на Гола.

В друг мач от турнира Челси победи Сервет с 2:0 на "Стамфорд Бридж" в домакинския дебют на треньора Енцо Мареска. Головете за лондончани отбелязя Кристофър Нкунку (50) след точно изпълнена дузпа и Чуквунонсо Мадуеке (76).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    С Пушкаш шега не бива. Той наказва и от отвъдното. Дядо ми е бил на стадиона и се е наслаждавал на мафията му. Синът ми го ползва във ФИФА -та. Отборът на Пушкаш мачка в ЛЕ. Той е просто безсмъртен