23 Август, 2024 10:20 949 0

Ювентус започна сериозна офанзива за крило на Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • джейдън санчо-
  • ювентус-
  • футбол

Санчо е гласен като резервен вариант при провал на сделката за Николас Гонзалес от Фиорентина

Ювентус започна сериозна офанзива за крило на Манчестър Юнайтед - 1

Ювентус е започнал сериозна офанзива за привличането на крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо, твърди "Скай Спортс". Според информациите, "бианконерите" имат сериозен интерес към англичанина и вече водят преговори с Манчестър Юнайтед относно евентуална сделка, като междувременно обсъждат и със самия играч условията, при които би подписал с торинци.

Смята се, че Санчо е гласен като резервен вариант при провал на сделката за Николас Гонзалес от Фиорентина. Досега се смяташе, че аржентинецът е на крачка от преминаване в Юве, но последните индикации са, че "виолетовите" няма да пуснат играча в "старата госпожа", тъй като не са доволни от предложението на торинци. Клубът от Флоренция иска 40 млн. евро за своя играч, докато офертата на Юве бе за наем и опция за откупуване, като общата стойност на трансфера да е около 30 млн. евро.

Така от Ювентус отново са насочили поглед към Санчо, който също бе свързван с трансфер в Торино по-рано през лятото. Впоследствие слуховете за това намаляха, след като играчът се сдобри с мениджъра Ерик тен Хаг и бе върнат в състава на Манчестър Юнайтед. Преди това той прекара миналия сезон под наем в Борусия (Дортмунд), където остави доста добри впечатления и може би именно с това убеди нидерландския специалист да му даде нов шанс на "Олд Трафорд".

Въпреки това евентуален трансфер на Санчо все още не е изключен при достатъчно добра оферта. На този етап се смята, че Юве иска да вземе играча под наем до следващото лято, като в сделката да има опция за откупуване. Общата стойност на трансфера ще бъде около 47 млн. евро, което би трябвало да задоволи "червените дяволи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА