24 Август, 2024 15:40 941 0

Филм за футболист на Юве и неговите зависимости дебютира на фестивала във Венеция

  • ювентус-
  • николо фаджоли-
  • фаджоли-
  • юве-
  • италия-
  • венеция-
  • филм

Клубът иска да помогне на своя възпитаник да преодолее трудностите си

Филм за футболист на Юве и неговите зависимости дебютира на фестивала във Венеция - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Историята на Николо Фаджоли се превръща във филм: "Fragile" или “Крехък”дебютира на филмовия фестивал във Венеция.

Юве дебютира на един от най-престижните "стадиони" в света на киното, на 81-ото издание на Международния филмов фестивал във Венеция. Той ще го направи с най-новата оригинална продукция на “Juventus Creator Lab”: „Fragile“, филмът, който разказва историята на последния сезон на Николо Фаджоли, спрян с дисквалификация поради порока му да залага на мачове.

„Историята на Николо Фаджоли е история с универсален характер, история на едно момче, което осъществява мечтата си, което се спъва и което тръгва на пътешествие, за да се изправи и да стане еталонен модел за всички, които изпитват моменти на трудност. Залозите, дисквалификацията, медийният стълб са най-известните аспекти на една история, която заслужава да бъде разказана в по-голяма дълбочина, без да се изпада в лесна сензация или повърхностни преценки”, разказват още от Ювентус.

Зад големите шампиони се крият сложни, понякога трудни личности - четем в описанието - Спортният гений често е придружен от неочаквани несигурности, които са трудни за приемане и управление. Познаването и признаването на тези слабости се превръща в жест на зрялост и растеж, който може да бъде вдъхновение за онези, които преживяват или са преживели моменти на трудности в живота си. Документалният филм има за цел да разкаже това пътуване и да се впусне в личността на едно момче, чиято крехкост се превръща в ценност, върху която да гради себе си и кариерата си."


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА