27 Август, 2024 21:30 823 2

Даниеле Де Роси разкри, че е обмислял трансфер в Ман Сити заради Oasis

  • рома-
  • даниеле де роси-
  • манчестър сити-
  • футбол

Братята от британската група Oasis са най-известните привърженици на “гражданите” и често на мачовете на “Етихад”

Старши треньорът на Рома Даниеле Де Роси разкри, че се е замислил дали не премине в Манчестър Сити, но единствената причина за това са били Лиъм и Ноъл Галахър. Братята от британската група Oasis са най-известните привърженици на “гражданите” и често на мачовете на “Етихад”.

Днес братя Галахър обявиха, че ще имат поредица от концерти във Великобритания и Ирландия през 2025 г. Това ще са първите им участия заедно, след като преди 16 години групата се раздели поради разногласия между двамата братя. Не е ясно как се е стигнало до дългоочакваното примирие след години на нападки и обвинения.

Преди няколко години Де Роси сподели, че Oasis са любимата му група: “Те са групата от тийнейджърските ми години. Израснах, слушайки ги, и знам всичките им песни наизуст. Харесваше ми, че са големи образи. Бяха различни, не бяха лесно достъпни, но ми харесваше стереотипа, който представяха - рок звезди с техните лудости”.

“Имаше доста слухове за мой трансфер в Манчестър Юнайтед преди години, но аз в нито един момент не исках да напускам Рома. Това, което ме караше да се вълнувам относно подобна възможност, беше, че може да се срещна с братя Галахър”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Град Козлодуй

    1 0 Отговор
    Браво