28 Август, 2024 06:45 894 4

Фейенорд решава за Пламен Андреев от Левски

  • пламен андреев-
  • левски-
  • футбол-
  • фейенорд

Стражът трябва да прецени дали е съгласен да бъде трети избор след Тимон Веленройтер и Байлоу

Фейенорд решава за Пламен Андреев от Левски - 1

Фейенорд трябва да реши дали ще привлече Пламен Андреев от Левски след провала на сделката със Саутхемптън за Джъстин Байлоу. Нидерландският вратар не успя да премине медицинските прегледи при "светците" и се завърна в гранда от Ротердам.

Фейенорд е постигнал пълна договорка със "сините" за трансфера на Андреев, като сега трябва да реши дали ще ангажира талантлия български вратар. Изданието AD пише, че самият страж трябва да прецени дали е съгласен да бъде трети избор след Тимон Веленройтер и Байлоу.

В същото време обаче плановете на ротердамския клуб за Андреев са дългосрочни. В отбора гледат на него като инвестиция за бъдещето.

Трансферният прозорец в Нидерландия затваря на 2 септември, понеделник. Фейенорд работи още по трансферите на Факундо Гонсалес от Ювентус и Бубакар Траоре от Уулвс.

В същото време Пламен Андреев е повален от вирус и днес се появи на стадион "Георги Аспарухов" с маска.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    3 1 Отговор
    Жалко ще е,ако се провали трансфера му.От друга страна дългото заседяване на резервната скамейка може да стопира кариерата му.Дано да има късмет,заслужава го.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фенка

    1 1 Отговор
    никъде няма да ходи, слабак е