30 Август, 2024 13:30 656 3

Карло Анчелоти: Видно е, че ни липсва синхронът от миналия сезон

  • карло анчелоти-
  • реал мадрид-
  • футбол

Програмата е натоварена и трябва да се възстановим бързо, защото в неделя имаме нов важен мач

Карло Анчелоти: Видно е, че ни липсва синхронът от миналия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че няма извинение за слабия старт на сезона, който прави неговият отбор в първенството на Испания. От изминалите три кръга в Ла Лига Реал постигна една победа с 3:0 у дома срещу Валядолид, но стигна само до две равенства 1:1 при гостуванията си на Майорка и Лас Палмас. Така тимът вече изостава с четири точки от лидера в класирането Барселона.

"Видно е, че ни липсва синхронът от миналия сезон. Но не трябва да търсим оправдания. Програмата е натоварена и трябва да се възстановим бързо, защото в неделя имаме нов важен мач", каза Анчелоти след равенството срещу Лас Палмас. "Аз самият трябва да давам по-ясни указания на играчите за това какво искам от тях. Това е процес, който се оказва по-труден, отколкото сме очаквали. Трябва да работим повече в тази насока", допълни италианецът.

"В момента не играем на нужните обороти. Нямаме нужното движение и когато топката се озове в нападателите ни, при тях вече има защитници. Когато топката не е у нас, оставяме твърде големи пространства зад гърба на защитата. Не мисля, че имаме психологически проблем. Всички в отбора тренират добре. Просто трябва да намерим нашия начин на игра. Засега нещата не се получават и скоро трябва да намерим решение", завърши Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Модрич дuxa

    1 1 Отговор
    на Анчелоти за да играе
  • 2 Тома

    1 0 Отговор
    Нали трябва да се направят пари от тотото за да има в касата.
  • 3 Роко

    1 0 Отговор
    Спокойно , ще се задействат съдиите и вар и сте ок . Белия миннетт без съдиите е нУла !!! И в ла лига ив ШЛ !!! Това е истината за най фалшивия клуб с купената история ….. Това са фактите ! Белите мишки могат сега да за почнат да цвърчат ……