30 Август, 2024 14:00 524 0

Борбата между Челси и Ал Ахли продължава: Осимен изглежда е все по-близо до Саудитска Арабия

  • наполи-
  • виктор осимен-
  • футбол

В Италия пишат, че клубът от Саудитска Арабия се е разбрал и с Наполи

Борбата между Челси и Ал Ахли продължава: Осимен изглежда е все по-близо до Саудитска Арабия  - 1

Нападателят на Наполи Виктор Осимен изглежда е все по-близо до трансфер в саудитския Ал Ахли, след като по-рано се появиха информации, че нигериецът е приел умопомрачителна оферта от Ал Ахли, според която ще получи 160 милиона евро за четири години или по 40 милиона на сезон.

В Италия пишат, че клубът от Саудитска Арабия се е разбрал и с Наполи, а нападателят е готов да премине прегледи. Както е известно, Челси също се опита в последния момент да атакува Осимен. Според информация на Sky Sports, лондончани са направили пробив с оферта за привличане на нападателя под наем със задължителна опция за закупуване.

Джанлука Ди Марцио, обаче, твърди, че Осимен е по-близо именно до Ал Ахли, защото според неговата информация Наполи също е приел предложението на саудитците, което е за 80 милиона евро плюс бонуси.

Фабрицио Романо на свой ред информира също, че Ал Ахли и Наполи са постигнали договорка за трансфер на стойност 75-80 милиона евро. Според него, обаче, предложението за Осимен е малко по-ниско - 25-30 милиона евро на сезон, а не 40 милиона, за които говореха други източници в Италия. При всички положения обаче нагласите на Апенините са, че нигериецът отива в Саудитска Арабия.

В договора на Осимен с Ал Ахли ще има и освобождаваща клауза, каквото е било неговото желание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА