3 Септември, 2024 09:15 1 369 5

ЦСКА подписва с Илиан Илиев-младши

  • цска-
  • футбол-
  • илиан илиев - младши

Двете страни са постигнали договорка в последните часове и офанзивният халф ще се превърне в поредното ново попълнение на отбора

ЦСКА подписва с Илиан Илиев-младши - 1

ЦСКА се договори с Илиан Илиев-младши, съобщава Gong.bg. 25-годишният футболист е свободен агент и днес ще подпише своя договор с "червените", след като премине медицински прегледи. Веднага след това той ще замине за Банско, където ще започне тренировки под ръководството на Александър Томаш.

Двете страни са постигнали договорка в последните часове и офанзивният халф ще се превърне в поредното ново попълнение на отбора.

Илиан Илиев разтрогна договора си с Аполон Лимасол в началото на август. През миналия сезон той играе под наем в гръцкия Кифисия и Черно море.

Халфът има 16 мача за националния отбор на България.

В последните дни ЦСКА се активизира на трансферния пазар и привлече Мика Пинто, Джеймс Ето’о и Зюмюр Бютучи.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Георги

    7 3 Отговор
    Още един Шопов
  • 2 Невероятно

    12 3 Отговор
    Бял човек в сесекату?!
  • 3 Кон

    0 0 Отговор
    Ще търка пейката като Дюлгеров за повече пари , но до време.
  • 4 Сандо

    0 0 Отговор
    И защо си дават парите за един силно надценен футболист?Това момче не може да достигне дори половината от класата на баща си.
  • 5 Фен

    1 1 Отговор
    Абе дайте го в Созопол за там става. Ще им помогне да отпаднат в А окръжна поне