3 Септември, 2024 09:45 1 054 2

Българският футбол с 69-годишен антирекорд

  • футбол-
  • български футбол-
  • efbet лига

В 52 мача бяха реализирани 113 гола, което означава средно по 2,17 попадения на двубой

Българският футбол с 69-годишен антирекорд - 1

Българският футболен елит е в първата си пауза за сезона, продиктувана от предстоящите мачове на националния отбор в Лигата на нациите. Изминалите седем кръга от efbet лига направиха впечатление с общата ниска резултатност.

В 52 мача бяха реализирани 113 гола, което означава средно по 2,17 попадения на двубой. Справка в историята на родния футболен елит, независимо в каква форма е провеждан шампионатът, показва, че има само един сезон с по-ниска резултатност.

Това се случва през първенството, играно през 1955 г. Тогава в 182 срещи са реализирани 392 гола или средно по 2,15, което е само с две стотни по-слабо от настоящото постижение, отбелязва проучване на "Мач Телеграф".

Ако играчите в efbet Лига продължават с неточния си мерник, в края на сезона може да отчетем дори и по-слаба резултатност от регистрираната преди 69 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бг антирекорд почти навсякъде

    4 0 Отговор
    от измиращи и болнави хора до всички сфери на държавата и то благодарение на 40% поклонници дето преизбират едни и същи да живеят на наш гръб с тлъсти заплати и пълнене на чекмеджета
  • 2 Трол

    2 2 Отговор
    Това е защото футболните ни отбори имат най-здравите защитни линии в цяла Европа.