4 Септември, 2024 15:45 788 0

Гръцки гранд предлага рекордна заплата на свободния агент Марсиал

  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • антони марсиал-
  • аек атина

Според информации в гръцките медии АЕК му предлага рекордна за клуба заплата

Гръцки гранд предлага рекордна заплата на свободния агент Марсиал   - 1

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал обмисля оферта от АЕК (Атина), съобщава Sportal.gr. Французинът е свободен агент и може да подпише по всяко време.

Според информации в гръцките медии АЕК му предлага рекордна за клуба заплата. Не се знае за каква точно сума става дума, но със сигурност е по-висока от възнаграждението на Ерик Ламела, който в момента е на върха по заплата с 2 млн. евро.

Макар да става дума за сериозно за стандартите на гръцкия футбол възнаграждение, евентуалният приход на Марсиал ще бледнее пред този, който той имаше на “Олд Трафорд” - по 250 000 паунда седмично.

Иначе АЕК има интерес и към Давид Датро Фофана, който е собственост на Челси, но не попада в плановете на мениджъра Енцо Мареска. Трансферният пазар в Гърция е отворен до 11 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА