4 Септември, 2024 16:30 652 3

Ерик тен Хаг с пълна подкрепа от Ман Юнайтед

  • ерик тен хаг-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига

Рекордьорите по титли загубиха два от трите си мача на старта на Висшата лига, като особено болезнена бе загубата с 0:3 от Ливърпул през уикенда

Мениджърът Ерик тен Хаг има пълна подкрепа от ръководството на английския футболен клуб Манчестър Юнайтед, въпреки че подписа новия си договор преди пристигането на спортния директор Дан Ашуърт и изпълнителния директор Омар Берада, съобщава Sky Sports.

Рекордьорите по титли загубиха два от трите си мача на старта на Висшата лига, като особено болезнена бе загубата с 0:3 от Ливърпул през уикенда. Ашуърт и Берада обаче вярват, че нидерландецът е сред водещите треньори в световен мащаб и продължават да го подкрепят.

"Ако говорим за неговия договор, той бе подписан преди пристигането и на двама ни", заяви Берада, цитиран от Sky Sports.

"Ние обаче сме доволни от това решение на ръководството. Подкрепяме напълно Ерик и продължаваме да работим с него. Искаме да му помогнем да постигне възможно най-добрите резултати. Дали му вярваме? Напълно. Вярваме, че той е правилният треньор за нас".

Ашуърт добавя: "Работата ми с Ерик в последните осем седмици бе ползотворна. Моята задача е да му помагам за всичко, за което съм му нужен, независимо дали става въпрос за нови хора в отбора, медицински въпроси, психологически, тренировки или каквото и да е друго. Работата ми е да поемам неща, които могат да го разконцентрират".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на Ливърпул

    2 0 Отговор
    Всички фенове на Ливърпул също подкрепят Ерик тен Хаг. Благодарение на неговия гений Ливърпул записа рекордни победи над МЮ.Нека си стои в юнайтед още 20 години.
  • 2 Тонката

    1 0 Отговор
    "Мениджърът Ерик тен Хаг има пълна подкрепа от ръководството на английския футболен клуб Манчестър Юнайтед...."

    Значи тен Хаг ще бъде уволнен до месец.....Дори приемам залози....До средата на ноември ще го уволнят.....😂
  • 3 Смешници

    1 0 Отговор
    Е нема такива дебили като шефовете на юнайтед. колкои да ги бият и еббъът си подкрепят ментето тен хаг.