4 Септември, 2024 21:00 1 036 2

Галатасарай представи официално Осимен с уникално ВИДЕО

  • галатасарай-
  • виктор осимен-
  • наполи-
  • футбол

Галатасарай ще покрива заплатата на Осимен, който също така ще има нова освобождаваща клауза в договора си - 75 милиона евро

Галатасарай представи официално Осимен с уникално ВИДЕО - 1

Галатасарай официално обяви привличането на нигерийския нападател Виктор Осимен от Наполи. Осимен ще играе под наем за турския гранд до края на сезона, като в споразумението между двата клуба не е включена опция за закупуване на играча.

Галатасарай ще покрива заплатата на Осимен, който също така ще има нова освобождаваща клауза в договора си - 75 милиона евро. Това ще улесни евентуален бъдещ трансфер на 25-годишния нападател в по-силен отбор.

Трансферът на Осимен до Галатасарай следва дълга и сложна трансферна сага. Нигериецът беше свързван с редица европейски грандове през лятото, включително Челси и саудитския Ал-Ахли, но в крайна сметка се стигна до преминаването му в Галатасарай.

Осимен се присъедини към Наполи от Лил през 2020 година и отбеляза 76 гола в 133 мача за италианския клуб. Трансферът през лятото е резултат на желанието му да напусне Наполи, след като ръководството на клуба ясно изрази, че не разчита на него за новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карагьоз

    1 3 Отговор
    Що е Жолто Жълто все е Маке Македонка за цуцане и Македония в Хипер вселената
  • 2 Ясемин А.Чатлъ

    1 0 Отговор
    Лакалут... грррр🥴