5 Септември, 2024 06:30 1 337 10

Стана ясно колко струва новата звезда на ЦСКА

  • аарон исека-
  • цска-
  • футбол

Трансферът е бил под въпрос до последния момент, но в крайна сметка административните детайли са били уредени навреме

ЦСКА официално обяви поредния си трансфер, като новото попълнение е белгийският нападател Аарон Исека, брат на Миши Батшуаи. Според информация от гръцкото издание „oficrete.gr“, „червените“ са платили 1.2 милиона евро на ОФИ Крит за Исека. В допълнение, гръцкият клуб ще получи 10% от бъдеща продажба на играча.

Трансферът е бил под въпрос до последния момент, но в крайна сметка административните детайли са били уредени навреме. Исека ще се конкурира с Годуин Коялипу за мястото на централен нападател в състава на ЦСКА. Любопитен детайл е, че настоящият главен скаут на ЦСКА, Иван Славов, е работил в ОФИ Крит до края на миналия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе

    9 8 Отговор
    Звезда дето е на 27 одини и е сменил над 20 отбора .То между другото и спомняте ли си миналата година за Файтона оня Естрадата и те нови звезди а кьде са сега.Все звезди при Припоцитк и на 15 място хаааааааха.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Странно

    2 2 Отговор
    Странно ми се струва една държава да приема в спортните си отбори чуждестранни играчи. Се
  • 4 Локо Пд

    8 4 Отговор
    Пак се почна който и да вземат Припознатите все са Звезди.То бива слугинаж но толкова не бива.Каква звезда е този иидва от втородивизионен Грьцки клуб.
  • 5 ристю

    5 3 Отговор
    Още колко стъмнени "звезди" ще взимат в България? Африканци ли ще ставаме?
  • 6 Артилерист

    11 3 Отговор
    За жалост ЦСКА е еманация на вече 35 години сриване на България. Никаква системност, всяка година започване почти от нулата, трошене на неясно как спечелени пари на фона на все по-ширещата се и задълбочаваща се бедност. Не е известно разградския тумор върна ли взетите близо 60 милиона държавни пари за БМФ, как "Левски" се спаси от фалит със сиромашките левчета на преданните си привърженици и въобще откъде се вземат парите за издръжка на отборите с плащане на заплати от сорта на 5, 10 и повече ХИЛЯДИ ЕВРО, след като ДЪРЖАВАТА не можа да намери пари за по няколко грешни лева коледни надбавки за пенсионерите. Отделно здравеопазване, образование, военна сигурност и тн. са на командно дишане...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Механик

    8 4 Отговор
    Мамин убавец! Да отхапеш от него направо.
    п.п.
    Да питам само, ама тоя директно от вожда на племето ли го купихте или е "секънд хандс" от някой пазар в Ню Орлиънс? А зъбите гледахте ли му?
  • 9 ЛеСеКа

    3 3 Отговор
    Шимпанзето е звездата на саваната. Лови скакалци във въздуха 😂
  • 10 Инж1

    2 1 Отговор
    Тоя още един мач не е изиграл, а е "звезда"???