5 Септември, 2024 11:00 692 1

Вратарят на Спартак Варна: Футболът може без всеки един

  • спартак варна-
  • мартин величков-
  • футбол-
  • александър томаш

Трябва да продължим напред

Вратарят на Спартак Варна: Футболът може без всеки един - 1

Вратарят на Спартак Варна Мартин Величков бе избран за Играч на мача след края на сблъсъка срещу Левски от efbet Лига, завършил при резултат 0:0. Стражът открои, че отборът му ще продължи напред без Томаш и футболът може без всеки един.

"Труден мач срещу силен отбор. Можеше и двата отбора да го спечелят. Имаше положения и пред двете врати. Радостен съм, че не допуснахме гол. Жалко е, че не реализирахме, но това е футболът. Беше тежко за нас без Томаш, но всеки има право да поема по своя път и да прави крачки. Той си тръгна, а това бе един от най-добрите стартове на Спартак. Трябва да продължим напред, футболът може без всеки един", коментира той.

"Според мен на всеки е цел да защитава флага на държавата си. Това е и моя мечта, но не мисля за далечното бъдеще. Аз се фокусирам за съответния ден, ако правиш това, което трябва, рано или късно ще бъдеш възнаграден", добави Мартин Величков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герги

    4 0 Отговор
    ...или казано другояче...незаменими хора няма...