5 Септември, 2024 14:00 1 091 3

Бадема с важна позиция в български клуб

  • емил гъргоров-
  • футбол-
  • емил гъргоров - бадема-
  • рилски спортист

43-годишният ветеран ще е спортен директор на Рилски спортист

Бадема с важна позиция в български клуб - 1

Бившият халф Емил Гъргоров вече има ново амплоа. Той се е насочил към поприще извън терена, след като сложи край на кариерата си. 43-годишният ветеран ще е спортен директор на Рилски спортист. Именно при скиорите Бадема игра за последно. Доскоро бившият ас на ЦСКА попадаше в групата на самоковци, но вече ще отговаря за спортните неща в клуба. Както е известно, старши треньор на Рилецо е Пламен Крумов.

Друг ветеран Йордан Минев (43 г.) обаче продължава да е на терена за Рилски спортист. Вчера той дори вкара при победата над Оборище Панагюрище с 3:2 на стадиона в Долна баня в мач от третото ниво на футбола ни. Причината самоковци да домакинстват там е, че на тяхното съоръжение „Искър“ тече ремонт – поставя се лекоатлетическа писта.

Тренировки с Рилецо от известно време води Валери Божинов. Той обаче само тича за здраве и уж дава съвети на младите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    2 1 Отговор
    Бадема е рожба на Локо Сф. Прякора му го дава Начко Михайлов.
  • 2 Бадем от Бадем, Германия

    1 1 Отговор
    Я да оди да яде бадеми Бадема.
  • 3 Бадем от Бадем, Германия

    1 1 Отговор
    Я да оди да яде бадеми Бадема.