9 Септември, 2024 13:00 10 914 3

Норвежец ще бъде сред първите жертви на мощната селекция на ЦСКА

  • улаус скаршем-
  • цска-
  • футбол-
  • селекция

26-годишният халф засега губи битката за титулярното място, което се видя и в контролата с дублиращия отбор на "червените" в Банско

Норвежец ще бъде сред първите жертви на мощната селекция на ЦСКА - 1

Норвежецът Улаус Скаршем ще бъде сред първите жертви на мощната селекция, която ЦСКА направи в последните дни на трансферния пазар. 26-годишният халф засега губи битката за титулярното място, което се видя и в контролата с дублиращия отбор на "червените" в Банско.

В момента, треньорът Александър Томаш разполага с общо петима футболисти за халфовата линия, които могат да бъдат част от стартовия състав, и Скарсем трудно ще се пребори с конкуренцията на Кареасо, Ето'о, Линдсет и Илиян Илиев-младши, показват последните събития в лагера на ЦСКА, пише Мач Телеграф.

Скаршем беше привлечен в отбора в началото на тази година, но не успя да допринесе съществено за успеха на тима. Той изигра 10 мача, в които отбеляза два гола и направи една асистенция.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро Найденов

    3 0 Отговор
    Да даваш пари за нещо което не разбираш е лошо.
  • 2 Сандо

    3 4 Отговор
    С такава мощна селекция от "червените" трябва да се прекръстят на "танкистите".А ако искат да са политкоректни е най-добре на "абрамсите",тъкмо ще се подмажат и на посолството.
  • 3 ДЕДО.ИЛЬЧО

    3 2 Отговор
    КЪДЕ Е ТАЗИ МОЩНА СЕЛЕКЦИЯ ЧЕ НЕРАЗБРАХМЕ