11 Септември, 2024 18:45 1 655 4

ЦСКА: Край на чакането!

  • цска-
  • футбол-
  • фенове-
  • билети-
  • локомотив софия

За първи път през този сезон ЦСКА ще играе пред своите фенове!

ЦСКА: Край на чакането! - 1

ЦСКА обяви, че билетите за гостуването на Локомотив София вече са в продажба. Това ще бъде първи мач на "червените" този сезон, в който те ще разчитат на подкрепата на феновете си, тъй като вече изтече наложеното им наказание.

"Край на чакането! За първи път през този сезон ЦСКА ще играе пред своите фенове! Гостуването на Локомотив София ще отбележи завръщането на "червените" привърженици по трибуните след наложеното от ДК на БФС тежко наказание на клуба.

За двубоя на ст. "Локомотив" в столичния квартал "Надежда" на 16 септември (понеделник) от 19:45 ч. за сектора на ЦСКА са предвидени 1200 билета на стойност 20 лв., които ще се продават на касите на Националния стадион "Васил Левски". Билети ще могат да бъдат закупувани от 10:00 ч. до 18:00 ч. от днес до деня на мача или до изчерпване на количествата. ЦСКА очаква с нетърпение подкрепата на верните си фенове!", написаха от ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пурко

    4 7 Отговор
    А със строежа на новия стадион каква стана? Май цари оглушително мълчание. Явно се отлага за след 20-30 години..

    Коментиран от #2

  • 2 Порно

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "пурко":

    Споко, ще има стадионче, сгушено между МОЛ -а, огромния хотел, и няколко небостъргача с по имоти за 5 000 евро квадрата. Вече виждам рекламите - " жилище в паркова среда, на изключително комуникативно място, между две възлови кръстовища и до спирка на метрото ".
  • 3 чакалня

    0 2 Отговор
    кво чакате, бре? щото аз, цесекаря от времето на адам и ева, от тия нищо не чакам
  • 4 Дика

    1 0 Отговор
    Гласете коловете и лопатите, пак ще ви трябват.