12 Септември, 2024 06:18 697 0

Жозе Моуриньо: На два пъти ми предлагаха да водя Англия

  • фенербахче-
  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • англия

Имал съм предложения от национални отбори, но винаги съм ги отхвърлял

Жозе Моуриньо: На два пъти ми предлагаха да водя Англия - 1

Треньорът на Фенербахче Жозе Моуриньо разкри, че на два пъти е получавал оферти да застане начело на националния отбор на Англия. Това се е случило докато още работеше на Острова. Португалецът обаче е отхвърлил тези оферти, тъй като не се интересува от възможността да бъде селекционер.

"Имал съм предложения от национални отбори, но винаги съм ги отхвърлял. На два пъти ми предлагаха да водя Англия, но аз не приех. Това не е работа, която би ме направила щастлив. Един-два мача на месец, да трябва постоянно да пътувам, за да гледам играчи, да чакам с месеци за голям турнир... Нямам енергията за подобно нещо. Може би някой ден, когато съм стар и уморен, но не и сега", заяви Моуриньо пред "HT Spor".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА