11 Септември, 2024 19:00 1 907 4

Кристиано Роналдо изригна мощно срещу Ерик тен Хаг

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед

Манчестър Юнайтед има нужда да се изгради наново, тъй като все още е един от най-добрите клубове в света, но трябва да се променят

Кристиано Роналдо изригна мощно срещу Ерик тен Хаг - 1

Кристиано Роналдо даде обширно интервю пред FiveUk за бившия си отбор Манчестър Юнайтед, като подкрепи промените, които се случиха в ръководството, но и отправи критика към настоящия мениджър на "червените дяволи" Ерик тен Хаг, като показа, че не му харесва липсата на амбиция у специалиста.

"Манчестър Юнайтед има нужда да се изгради наново, тъй като все още е един от най-добрите клубове в света, но трябва да се променят. Те го разбират, единственият начин е. Собствениците инвестират в тренировъчното игрище. Доволен съм, защото нещата се променят. Не съм доволен по начина, по който се случиха нещата, но в същото време понякога не можем да контролираме всичко, което ни се случва", заяви той.

"Мениджърът на Манчестър Юнайтед... не можеш да кажеш, че няма да се бориш за Висшата лига или Шампионската лига. Трябва да кажеш, че може и да нямаш голям потенциал за това, но ще се опиташ. Трябва да се опиташ! Ако Тен Хаг слуша Ван Нистелрой... може и да помогне. Той познава клуба и клубът трябва да слуша хората, които са там. Рио, Рой Кийн, Скоулс, Гари Невил, Сър Алекс Фъргюсън. Не можеш да изградиш клуба без знание", допълни Кристиано Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    9 7 Отговор
    Омръзна ми от тъпи статии за това лице...вие само копирате, нямате вина, но дотегна яко.
  • 2 Ахах

    4 7 Отговор
    Нито Рио, Гари, Рой или сър Алекс са част от клубът... Тъпан
  • 3 хахахахахахаха

    4 7 Отговор
    тоя палячо може да се оригва колкото си иска на никой не му пука!

    Коментиран от #4

  • 4 Орлов дол

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "хахахахахахаха":

    Как си с френската?....
    Справяш ли се?