12 Септември, 2024 10:20 808 4

Килиан Мбапе със сериозни критики към Дидие Дешан - обвини го в слаба тактическа подготовка

  • килиан мбапе-
  • дидие дешан-
  • франция-
  • футбол-
  • национален отбор

Освен че не вкара гол, Мбапе се представи доста слабо и в двете срещи, а според френските медии изглеждал "мързелив и незаинтересован" по време на международната пауза

Килиан Мбапе със сериозни критики към Дидие Дешан - обвини го в слаба тактическа подготовка - 1

Килиан Мбапе отправил сериозни критики към работата на Дидие Дешан и щаба му във френския национален отбор, пише L'Еquipe. Нападателят, който е капитан и лидер на "петлите", направил това в специална реч пред съотборниците си между мачовете с Италия (1:3) и Белгия (2:0) в Лигата на нациите. Според него липсата на тактическо обучение е била в основата на слабото представяне на отбора.

Освен че не вкара гол, Мбапе се представи доста слабо и в двете срещи, а според френските медии изглеждал "мързелив и незаинтересован" по време на международната пауза. След загубата от Италия пък вратарят на "петлите" Майк Мейнян упрекна Мбапе за играта му, но нападателят не му обърна внимание.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    15 0 Отговор
    Когато черният цвят започне да дава акъл на белия това е началото на края на цивилизацията.
  • 2 Горкото момче

    10 0 Отговор
    Никой не му е казал че е добър футболист, само защото дедите му са се надбягвали с лъвовете, и са изяждали по един на закуска.
  • 3 Мимо

    10 1 Отговор
    Още при трансфера му в Реал казах, че това е началото на края на това човече. Парите превръщат неукия и необразован индивид в неуправляемо чудовище.
  • 4 Ван

    5 0 Отговор
    Октакто се занимава с джендъри, играта му е кръгла нула.