12 Септември, 2024 17:35 686 1

Кристиано Роналдо критикува Ерик Тен Хаг

  • рио фърдинанд-
  • роналдо-
  • тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • критикува

Португалската звезда говори за ситуацията на “Олд Трафорд” в подкаста на Рио Фърдинанд

Кристиано Роналдо критикува Ерик Тен Хаг - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Кристиано Роналдо заяви, че не смята подходът на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за правилен. Португалската звезда говори за ситуацията на “Олд Трафорд” в подкаста на Рио Фърдинанд, пише sportal.bg.

“Манчестър Юнайтед трябва да изгради всичко наново. Треньорът, не може да кажеш, че не си способен да се бориш за титлата или за Шампионската лига. Като треньор на Манчестър Юнайтед не можеш да кажеш това. Можеш да мислиш, че отборът няма такъм потенциал, но не можеш да го казваш. Трябва да кажеш, че ще опитаме”, сподели Роналдо.

“Ако Тен Хаг слуша Рууд ван Нистелрой, може би ще си помогне. Мисля, че може да помогне много, защото той познава клуба, а клубът трябва да слуша играчи, които са били там. Ти (Рио), Рой Кийн, Пол Скоулс или Гари Невил, няма значение, Сър Алекс Фъргюсън. Не може да градиш наново без знание. Не могат да го направят тези, които работят в офисите. Хората, които разбират футбола, 99 процента са тези, които са били в съблекалнята”, сподели още Кристиано.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.