14 Септември, 2024 12:44 1 354 0

Челси реабилитира забравен футболист

  • бен чилуел-
  • челси-
  • енцо мареска-
  • висшата лига

Англичанинът бе в конфликт с ръководството на тима

Челси реабилитира забравен футболист  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Английският ляв бек на Челси Бен Чилуел бе зачеркнат с дебелия химикал от ръководството на “сините” от Лондон още през пролетта на миналия сезон, заради лични неразбирателства между двете страни.

Мениджърът на тима Енцо Мареска явно е размислил за бъдещето на бека и е пожелал все пак той да бъде включен в разширения състав на тима за мачовете от Висшата лига.

Мареска не пожела да отговори дали ще включи Чилуел в състава за визитата на Борнемут в събота, но обеща, че ако успее да се разбере с него, то англичанинът ще се завърне към отборните тренировки и пътят му обратно към първия отбор е отворен.

Чилуел за последно защитава цветовете на Челси за 2 минути в дербито с Манчестър Сити за ФА Къп на 20-ти април.

Договорът на англичанина е до лятото на 2027-а година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА