17 Септември, 2024 10:00 1 531 2

Вторият капитан на Лудогорец отказва нов договор с клуба

  • лудогорец-
  • якуб пьотровски-
  • футбол

Ръководството на разградчани вече му е предложило удължаване, но засега няма положителен отговор от играча и агента му

Вторият капитан на Лудогорец отказва нов договор с клуба - 1

Вторият капитан на Лудогорец Якуб Пьотровски продължава да отказва нов договор с клуба, пише "Тема Спорт". Настоящият контракт на полския национал е до юни 2025 година. Ръководството на разградчани вече му е предложило удължаване, но засега няма положителен отговор от играча и агента му.

През лятото разградчани са отказали оферта от чужбина за халфа, която Пьотровски се е надявал, че ще бъде приета. Шампионите не са били доволни от парите, които са били предложени за полския национал, който участва на Евро 2024 като са очаквали повече и затова са стопирали трансфера.

Това лято не се стигна и до продажба на Квадво Дуа, но той има договор с клуба до лятото на 2026 година. От януари обаче Пьотровски вече ще е свободен да преговаря с всеки клуб и да подписва предварителни споразумения. Така вероятността играчът да си тръгне без пари расте с всеки изминал ден.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    4 3 Отговор
    Наблюдава се по европейските,по световните терени,добри играчи на които им липсва явно елементарна култура,да се секнат,да плюят като камили по време на игра.На тези "европейци" от Африка,може някак да им простим,но на белите,те си заслужават отвращението ни.
  • 2 До Реалист

    2 2 Отговор
    Явно никога не си тичал на ръба на силите си, почват да се отделят много секрети, съдията не ги пуска да изприпкат до съблекалнята за носни кърпички, опитваш се да се правиш на интересен, но се излагаш, да коментираш бокса, там им дават кофи, по-добре гледай балет!