19 Септември, 2024 14:30 590 4

Сектор "Г": Югозападът е червен! Да го докажем за пореден път

  • цска-
  • футбол-
  • сектор г

Припомняме, че "червените" изтърпяват наказание заради ексцесиите в баража с ЦСКА 1948 и заради това един блок от централната трибуна на стадион "Христо Ботев" ще бъде затворен

Сектор "Г": Югозападът е червен! Да го докажем за пореден път - 1

Организираните привърженици на ЦСКА от сектор "Г" излязоха с призив в социалните мрежи преди предстоящия двубой с Берое. Както е известно, мачът от 9-ия кръг на efbet Лига ще се играе в Благоевград, тъй като като тревното покритие на стадион "Васил Левски" не е годно за игра в момента.

Припомняме, че "червените" изтърпяват наказание заради ексцесиите в баража с ЦСКА 1948 и заради това един блок от централната трибуна на стадион "Христо Ботев" ще бъде затворен. Въпреки това над 5000 запалянковци ще могат да подкрепят своите любимци на живо.

"Югозападът е червен! Да го докажем за пореден път и в събота!

Когато страстта се превърне в лудост!", написаха от "Трибуна Сектор Г".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 22 Отговор
    Югозападът е оранжев Литекс не е цска!
  • 2 Дано

    4 21 Отговор
    Берое ке ги отнесе с 200 ако червените не са купили арбитъра.
  • 3 Иван Велчев - Кюстендилеца

    5 22 Отговор
    Аз не разбирам от футбол изобщо, просто съм таратор защото господарите ми плащат , а аз никога не съм работил. До имам пари за дрога и за алкохол.
  • 4 Будна пчеличка

    1 22 Отговор
    Ах,колко жалко е да си чорбар!!Тия имат 15-20 000 фена от страната и се мислят за 1 милион,а бе мушици стадиона ви ще е за 15000 души???Какъв югозапад,какви 5лв...неграмотен тартор имате не знае къде се намира!