20 Септември, 2024 17:45 515 1

Двамата капитани на Рома влезли в ожесточен спор с клубното ръководство заради уволнението на Де Роси

  • лоренцо пелегрини-
  • джанлука манчини-
  • рома-
  • футбол

По време на конфронтацията Пелегрини и Манчини дори се опитали да разубедят шефовете си относно треньорската смяна

Двамата капитани на Рома влезли в ожесточен спор с клубното ръководство заради уволнението на Де Роси - 1

Футболистите на Рома са останали недоволни от треньорската смяна, заради която Иван Юрич замени Даниеле Де Роси начело на тима, твърди “Кориере дело спорт”.

Като представители на съблекалнята двамата капитани Лоренцо Пелегрини и Джанлука Манчини в сряда са влезли в ожесточен спор с клубното ръководство. Неприятно изненадани от сутрешната новина, те поискали обяснение от своите шефове защо се е стигнало до уволнението на легендата на “вълците” Де Роси. Също така халфът и защитникът, които са сред най-опитните играчи в Рома, са изразили недоумението си защо директорите не са се вслушали в мнението на футболистите на тима. В понеделник избрани играчи на “джалоросите”, сред които Пауло Дибала и Леандро Паредес били привикани от ръководителите, като всички те са обявили пълната си подкрепата към младия специалист, което обаче не помогнало.

По време на конфронтацията Пелегрини и Манчини дори се опитали да разубедят шефовете си относно треньорската смяна, но било твърде късно за това. Очаква се в неделното домакинство срещу Удинезе тифозите на римляните също да изразят своя протест в знак на подкрепа към Де Роси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монк

    0 0 Отговор
    Капитани, лейтенанти.... все тая. Който плаща, той командва. А и не си спомням някой играч от тия да протестира, когато изгониха по същия начин Мауриньо. Той за това им върна часовника, който му бяха подарили. Тъй че сега да си траят и да си гледат работата