24 Септември, 2024 09:30 557 2

Фактите говорят за тайните оръжия на Левски

  • левски-
  • футбол-
  • станислав генчев

„Сините“ се представят стабилно под ръководството на Станислав Генчев

Фактите говорят за тайните оръжия на Левски - 1

Статичните положения се очертават като едно от тайните оръжия на Левски от началото на сезона. „Сините“ се представят стабилно под ръководството на Станислав Генчев и делят първото място в класирането с Лудогорец. Двата тима имат по 22 точки, но „орлите“ са с мач по-малко.

Тимът на Станислав Генчев е реализирал 21 гола в първите си девет срещи в шампионата. Пет от тях (или близо 25%) са постигнати след статични положения. По този начин дойде и единственото попадение за успеха срещу Славия (1:0), реализирано от Кристиан Димитров. Интересното е, че централният защитник вече е спечелил шест точки на отбора си, след като се разписа и при минималната победа над Хебър (1:0 на 23 август).

Друго силно оръжие на Левски се очертават попаденията в последните минути на полувремената. В края на първата част „сините“ имат четири реализирани гола, други седем (1/3 от всички попадения на отбора от началото на сезона) са вкарани в заключителните минути на срещите.

Бразилецът Евертон Бала пък е №1 по асистенции в efbet Лига от началото на сезона. До момента той има четири голови подавания, след като центрира от корнер и за попадението на Кристиан Димитров срещу Славия. Зад Евертон в класацията са Дуду (Черно море), Ангел Лясков (Локомотив Пловдив) и Рик Джонатан (Лудогорец), които имат по три асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Авеее

    3 0 Отговор
    тайните оръжия на Левски са били пищови, скрити в пояса му

    Коментиран от #2

  • 2 Лост

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Авеее":

    Сега да видим кога ще им се развържат връзките на обувките и да се спънат.Ако Славия си беше вкарала головете в началото щяха да си останат с тайните оръжия.