30 Септември, 2024 08:00 549 3

Футболист остава в болница, след като колабира по време на мач

  • дънди юнайтед-
  • мо сила-
  • футбол-
  • абърдийн-
  • висшата лига на шотландия-
  • шотландия

30-годишният Сила започна като титуляр при поражението с 1:2, но след края на първата част се е почувствал зле и моментално е бил откаран в болница Найнуелс,

Футболист остава в болница, след като колабира по време на мач - 1
Снимка:

Полузащитникът на Дънди Юнайтед Мо Сила остава в болница, след като в събота колабира в съблекалнята на тима на почивката на мача с Абърдийн в мач от Висшата лига на Шотландия по футбол.

30-годишният Сила започна като титуляр при поражението с 1:2, но след края на първата част се е почувствал зле и моментално е бил откаран в болница Найнуелс, посочиха от Дънди.

"Мо остава в болница Найнуелс, но е в съзнание и комуникира с хората около него. Предстои да му бъдат направени допълнителни изследвания, за да се прецени състоянието му с точност", заявиха от Дънди в социалната мрежа Х.

Тимът на Абърдийн, за който пази българския национал Димитър Митов, спечели мача с 2:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 При бай Тошо

    4 2 Отговор
    Тогава имахме диспансер. Всяка седмица ни разнищваха докторите. Щом откриеха проблем, веднага викаха родителите и ги информираха и прекратяваха спорта. И нямахме такива изпълнения.

    Коментиран от #3

  • 2 анонимен

    7 0 Отговор
    Ваксиниран?
  • 3 НО НИЕ НЯМАХМЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "При бай Тошо":

    КОВИД ВАКСИНИ ИЗМИСЛЕНИ ЗА НЯМА И МЕСЕЦ...... ....
    СЪВЕТСКИТЕ ВАКСИНИ ПРОТИВ ХОЛЕРА, ДИФТЕРИТ,
    ТЕТАНУС, КОКЛЮШ -- ДТК, КОИТО НИ СЛАГАХА ГИ РАЗРАБОТВАХА ПО ОКОЛО 20 ГОДИНИ! И ТЕ НИ СПАСИХА! НАЙ МАЛКА СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД СА ХОРАТА ОТ БИВШИТЕ СОЦДЪРЖАВИ И ТО КОИТО НЕ СИ СЛОЖИХА ОТРОВНИТЕ НОВИ КОВИД-19 ВАКСИНИ!!!