30 Септември, 2024 11:58 1 176 5

Марешки пред завръщане в българския футбол

  • веселин марешки-
  • футбол-
  • спартак варна

Както е известно, собственикът на "соколите" Павлин Николов обяви, че напуска клуба и според него на Общо събрание в близките дни ще стане ясен неговият наследник

Марешки пред завръщане в българския футбол - 1

Бизнесменът и политик Веселин Марешки може да се завърне във футбола. Според непотвърден слух варненецът е проявил интерес към Спартак (Варна). Както е известно, собственикът на "соколите" Павлин Николов обяви, че напуска клуба и според него на Общо събрание в близките дни ще стане ясен неговият наследник.

Марешки пък трябва да се завърне от чужбина след седмица и тогава ще се запознае с документацията на Спартак (Варна), преди да вземе крайно решение. Не е ясно обаче как ще процедира фармацевтичният бос, когато разбере, че клубът от "Коритото" има задължения от близо три милиона лева към фирмата на Павлин Николов - за момента не е ясно какво ще се случи с този дълг.

Варненският политик, който през 2016 година беше кандидат за президент на България, вече има опит в българския футбол - той беше собственик на Локомотив (Пловдив) през сезон 2012/2013 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    5 0 Отговор
    Той е много стиснат .Не вярвам.
  • 2 мушингери долни

    4 1 Отговор
    Та този е като шиши и Боко.
  • 3 Тоя

    5 0 Отговор
    няма ли общ бизнес с Ментения син ?
  • 4 тоз и той

    1 0 Отговор
    че магарешки кога е имал нещо общо със футбола
  • 5 ФАКТИ

    8 0 Отговор
    ДОКАТО БОКЛУЦИТЕ НА МАФИЯТА СЕ ВРЪТ ВЪВ ФУТБОЛА,ТАКЪВ НЯМА ДА ИМАМЕ.