14 Октомври, 2024 21:59 1 041 3

Барселона поиска от Шави да върне мобилните устройва

  • барселона-
  • шави-
  • футбол-
  • мобилни устройства

От Барселона са поискали от целия треньорски щаб на Шави да върне устройствата iPad и iPhone, издадени от клуба, които не са били оставени при каталунците след уволнението

Барселона поиска от Шави да върне мобилните устройва - 1

Връзката между Барселона и легендата на клуба Шави е напълно скъсана. Ръководството на каталунците е поискало бившият наставник да върне мобилните устройва, които са му били дадени.

Barca Universal, позовавайки се на журналиста Жоан Фонтес, разкриха за това настояване от страна на клуба.

От Барселона са поискали от целия треньорски щаб на Шави да върне устройствата iPad и iPhone, издадени от клуба, които не са били оставени при каталунците след уволнението.

Испанският специалист беше освободен след края на миналия сезон. Той бе заменен начело на тима от Ханзи Флик.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червената шапчица

    0 1 Отговор
    Как се дава интервю за покойник ... -Гледах по телевизията 7-8-ми Цветан Недялков беше гост на Иво Сиромахов...
    ВОДЕЩА (с печална физиономия): И една трагична вест – вчера ни напусна големият български музикант Кирил Маричков...
    ГОСТ: (въздъхва тежко, сякаш едва успява да овладее сълзите си) Завари ме на репетиция (в редакцията, в студиото), както винаги.
    ВОДЕЩА: Какъв човек беше той? ГОСТ: (въздъхва тежко)
    ВОДЕЩА: С какво ще го запомните? ГОСТ: Да го запомня? Аз никога няма да го забравя.
  • 2 Червената шапчица

    0 1 Отговор
    ВОДЕЩА: С какво искате хората да запомнят Дренчо Пенчев?

    ГОСТ: Знаете ли, най-страшното нещо в България е, че хора като Дренчо бързо биват забравени. А това е ужасно. Затова реших да посветя предстоящата си премиера (клип, концерт, книга) на паметта на моя приятел. Мисля, че това ще бъде най-добрият начин да го почетем, защото той обожаваше изкуството ми. Нека всички, които го обичаха, да се чувстват поканени в сряда от 19 и 30.

    Иво Сиромахов

    (от книгата „Български работи“)
  • 3 Рейчъл Стоянов

    1 0 Отговор
    Ако руската армия реши, от Черноморският флот да се изстрелят примерно тактически яо към столицата на врага, то войната може да свърши още същият ден. Абе вие от къде сте сигурни, че Русия ще воюва, както на вас ви харесва? Така и британците и Урсула и сащиянците си проектират желанията към другите.. Ама може и да НЕ стане така, както на вас ви е кеф!