19 Октомври, 2024 11:13 724 1

Огромен проблем за Левски преди дербито

  • цска-
  • келиан ван дер каап-
  • левски-
  • контузия-
  • станислав генчев-
  • дерби

Нидерландският защитник е с контузия, от която не успя да се възстанови

Огромен проблем за Левски преди дербито - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски - Станислав Генчев, няма да може да разчита на централния защитник Келиан ван дер Каап за дербито с ЦСКА, предаде Gong.bg.

Нидерландският защитник е с контузия, от която не успя да се възстанови. В разширения състав на "сините" попадна Кристиян Макун. Венецуелският национал беше под въпрос за мача, но по всичко изглежда, че ще може да вземе участие в срещата. Левски се изправя срещу ЦСКА днес от 15:45 часа на "Васил Левски".

Ето и цялата група на „сините“: Матей Маркович, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Алдаир, Кристиан Димитров, Кристиан Макун, Майкон, Вендерсон Цунами, Асен Митков, Клемент Икенна, Карлос Охене, Патрик Мислович, Асими Фадига, Джавад Ел Джемили, Фабио Лима, Марин Петков, Евертон Бала, Александър Колев, Мустафа Сангаре, Преслав Бачев.

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш определи група от 20 футболисти за днешния двубой срещу Левски от 8-мия кръг на efbet Лига. Мачът стартира в 15:45 ч. на Националния стадион „Васил Левски“. Добрата новина за специалиста е, че ще може да разчита на защитника Лиъм Купър. От сметките обаче отпада Браян Кордоба. В състава е и Матиас Фаетон, който има едва една тренировка преди сблъсъка със "сините".

Столичните власти въведоха строги мерки, за да гарантират безпроблемното преминаване на мача. Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата преди, по време и след футболната среща между отборите на ПФК Левски и ПФК ЦСКА-София. Това съобщиха от МВР. Мачът ще се играе на Националния стадион „Васил Левски“ от 15:45 ч. днес.

Феновете на символичния домакин ПФК Левски ще бъдат настанени в сектори „А“ и „Б“, а тези на ПФК ЦСКА-София - в сектори „В“ и „Г“. Входовете на стадиона ще бъдат отворени за посетители от 13:45 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    2 0 Отговор
    Преди време, когато ЦСКА-София (София) все още играеха в Ловеч под името Литекс, това наистина беше голямо дерби на кръв. Беше по-голямо дерби дори и от Вечното дерби.