Last news in Fakti

9 Февруари, 2015 12:16 5 145 10

BMW очила за по-лесно паркиране

  • bmw-
  • умни очила-
  • паркиране
BMW разработи специални очила, които помагат на водачите на автомобили при паркиране. По данни на Daily Mail иновацията ще бъде показана през април по време на автомобилното изложение в Шанхай.
 
Очилата ще създават т.нар. допълнителна реалност и ще се свързват с външните камери на автомобила. Очилата ще могат да предоставят на водача и друга информация, като скоростта на движение, например.
 
Иновацията се разработва по подобие на умните очила на Google и Microsoft. Все още няма допълнителна информация за останалите технически иновации от въпросните BMW очила. Не е ясна и цената.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Тошо

    2 0 Отговор
    Ами, то за BMW - джиите им трябват и по - сериозни помощи при паркиране ! :D :D :D

    Коментиран от #4

  • 2 некойси

    1 0 Отговор
    То ще трябва и асистънс при завиване да сложат на скъпите дараци.
  • 3 КАМЕН

    0 1 Отговор
    Способността са шофираш се определя от марката кола която караш ли?
  • 4 КАМЕН

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Тошо":

    Способността са шофираш се определя от марката кола която караш ли?

    Коментиран от #6

  • 5 НеГрАмОтЕн

    3 0 Отговор
    Тцъ,
    определя се, от ГрАмОтНоСтТа на шофьора!
    А за функциите на очилата: Очилата ще могат да предоставят на водача и друга информация, като скоростта на движение, например.
    За какво ли служи таблото на това БМВ?
  • 6 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "КАМЕН":

    Еса ше обясня на тия дето нямате БМВ-та эа какво са тия очила:Караш,караш,караш и решиш да спреш и да пиеш една бира в крайпътно эаведение.ЧАК ТОГАВА ...си слагаш очилата,иэлиэаш от колата и сядаш на блиэката масичка.Сваааляш си бавно очилата и ги слагаш на средата на масичката върху бялата покривка,...и и гледаш победоносно онемелите съседни маси,докато дойде келнерката!Естествено няма ме раэберете,щото нямате БМВ-та,...но пък може да си купите някой ден-стават и чудеса!:)
  • 7 Japoneze

    0 0 Отговор
    За хора с увреждания ,да -виждам смисъл в тези очила.Иначе глезотия/гъзария за любителите на марката!Голямо Фръцкане ще падне!
  • 8 От МОнблан с трвога

    0 0 Отговор
    Eksperti da проверят колко са вредни камери..през камери терористи и убиици вече увреждат цели региони вкл всички български деца в училища градини и университети, НА мвр служители и други се предоставя силно филтриран образ в сравнение с тов а което теористите наблюдават и увреждат..Има данни че псевдо епидемията ебола с е прави с подобни облъчващо снимащи техники следящи милиарди цели вкл нано и подпико вкл вътре в организми и водопроводи.
  • 9 От МОнблан с тревога

    0 0 Отговор
    BMW i AUdi se прочУха с жестоко увреждащи околната среда и всички и живи и мъртви фарове както високоактивни/ксенонови/,вискорадиоактивни разпробиващи приземния слой/светодиодни / така и лазерни режещи защитни слоеве и пробиващи общи охрани вкл на вътрешни органи.Вероятно високо наркоманизирани обемно контролирани са в ръководствата и на двете компании .опитват се да направят през тях хората опасни вредители с цел пълно изтребление

    Коментиран от #10

  • 10 Japoneze

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "От МОнблан с тревога":

    Да ,има нещо вярно ,но едва ли са токова вредни!Едно е сигурно -тази надпревара в новите технологии ги кара да избързват,не са тествани достатъчно тия фарове -особено лазерните!Ще купуваме специални очила да си пазим очите от тия фарове !