20 Март, 2018 13:51 39 801 2

Хипстерско Maserati €3 500

  • maserati-
  • montante-
  • 8ctf
Хипстерско Maserati €3 500 - 1

Неведнъж сме писали за различни велосипеди, носещи автомобилни марки и произвеждани точно за феновете на въпросните автомобили. Премиум брандовете естествено залагат на доста скъпи изпълнения, но велосипедът, за който става дума е по-различен и определено ще бъде оценен по достойнство от хората, определящи се като хипстери. Направен е от известното италианско ателие за велосипеди Montante.

Хипстерско Maserati €3 500

Това е велосипед, носещ името Montante Maserati 8CTF, което му е дадено в чест на легендарния болид на марката от 30-те години на миналия век. Дизайнът е изпълнен в ретро стил, като единствената спирачка отпред обаче е дискова. Скорости липсват, велосипедът е от типа Single, като при желание задната капла може да се обърне и той да се превърне във Fixie. Цената на това Maserati е 3 500 евро.

Хипстерско Maserati €3 500


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кодът е ЗПД

    3 1 Отговор
    Имам познати с колела за планинско спускане, който са по-скъпи от това, дори почти двойно...
  • 2 Шампиона

    1 0 Отговор
    На мен колелото ми харесва. Единственото хипстерско в случая е цената. Но като се има предвид склонността на вело-мафията да раздува цените до стойността на цял автомобил всичко значи си е супер! Купувайте! Не пише нищо обаче за аеродинамиката а тя е много важна. При скорости до 60 км/час аеродинамиката е по-важна дори отколкото във Формула 1!!! Производителя да публикува резултатите от аеродинамичния тунел! Особено тези от аеродинамиката на спиците!