Last news in Fakti

21 Март, 2018 18:32 5 411 4

И самоделните снегорини вършат работа

  • снегорин-
  • автомобили
И самоделните снегорини вършат работа - 1

Въпреки наближаващата пролет снеговалежите в части от Европа продължават. В Украйна, например падна 60 см нов сняг и властите на много места се затрудняваха с почистването ме.

Много граждани се включиха в почистването, но сред тях имаше такива, използвайки технологичните си умения за направата на самоделни снегорини.

И докато този, монтиран на Lada Niva върши отлична работа, то старият ЗАЗ определено се задъхва, но прави всичко по силите си. Кметът на Днепър награди ентусиастите, включили се със собствени машини в снегопочистването.

И самоделните снегорини вършат работа


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Модев

    8 2 Отговор
    Ладата Нива е доста готина докато Заза и Варшавата Бентайга са двата най-грозни автомобила
  • 2 Gost

    9 2 Отговор
    В Австрия съм виждал много на брой екипирани Лада Нива снегорини. Явно вършат задоволителна работа на задоволителна цена.
  • 3 гост

    4 2 Отговор
    С тези гребла се почистват малки алеи, пътчета и паркинги. Човекът с нивата си е сложил вериги, което значи че няма какво да му се опре.
  • 4 Путин Властелин

    5 6 Отговор
    G-klasse и Audi Q7 са се изпокрили по гаражите и нямат смелост да се изправят срещу властелина на високата проходимост- Лада Нива. Отново срам за смехотворния Запад.