Last news in Fakti

15 Септември, 2018 10:23 12 824 14

Технологични джаджи на U.S. Army (ВИДЕО)

  • u.s. army-
  • технологии-
  • джаджи
Технологични джаджи на U.S. Army (ВИДЕО) - 1

Технологиите винаги са вървели ръка за ръка с оръжията, но напоследък те заемат все по-голямо място в армиите на развитите държави. Сега ви представяме едно интересно видео от Military Update, което ни показва интересни високотехнологични джаджи, които се използват от американските военни. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нормален

    35 3 Отговор
    И учените, уж умни, пък не могат да се светнат, че на днешно време науката е в услуга преди всичко на военните и контрола над хората. Пък, ако е някое вече епохално откритие го крият, да не разбута статуквото по света и у нас. Като например, студения синтез на Андрея Роси - купиха му го и го скриха. Като браун газа. Като откритията на Тесла...

    Коментиран от #14

  • 2 Перър

    15 11 Отговор
    Очаквах доста по интересни неща от най - голямата технологична армия
  • 3 мъка

    30 5 Отговор
    Ами те половината джаджи ги продават в ДЖЪМБО.
  • 4 Ауууууу

    27 6 Отговор
    Много е напред американската армия, то затова група сомалийци с по един калашник ги направиха за смях преди години в Могадишу. "Елитните" им части на америте бяха разпиляни от шепа африканчета с къси гащи и без обувки. Смешки такива....

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ААА

    10 0 Отговор
    Допадна ми само ,автономната високоскоростна картечница на вериги . Макар и да не се печели с нея пълномащабна война , има място , и ще спасява животи , в контратерористичните операции. Колкото за тази пушка против дронове - Аз не виждам как войника може да стреля с нея легнал , само прав , и клекнал , тоест ще е идеална цел . С това не може да се пълзи през кал, и др . препятствия. Случвало ми се е да пълзя ,легнал по очи , през кална нива, много внимателно , тихо , и скрито за да издебна кацнало в полето ято диви гъски. Дивите гъски се славят с отлично зрение , и са особено внимателни , не допускат да бъдат изненадани , една ако те забележи и литне , литват всички. Над час се пълзи , като гъсеница , за 100 метра , с маскировка, с поглед забит надолу в пръста ,ориентираш се по звука, видят ли ти очите край с лова. А сега си представете , как трябва да се пълзи , ако от това ти зависи живота , мисията, и си въоръжен , и трябва да си търсиш скрита позиция за да стреляш с този много голям "ТУЧ" Вероятно снайпериста ще те изпревари.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ASD

    9 9 Отговор
    Повечето от показаните неща се продават по китайските сайтове. Да не говорим че при включването на руските заглушители всичко това се превръща в СКРАП.
    Особенно смешно е частта с многото самолетчета, които атакуват ПВО система. В реалния бой радара си променя честотата на тяхната и те започват да падат като ютии, БЕЗ ДОРИ ДА СЕ ХАБЯТ РАКЕТИ за дронове.
    При последните пускове на томахоук 60% от ракетите паднаха без дори да достигнат целта и без да са поразени от ПВО.

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Гост

    6 10 Отговор

    До коментар #8 от "ASD":

    Явно си присъствал на изстрелванията та даваш такива данни.Случайно да си заснел нещо???
  • 10 deadman1488

    1 2 Отговор
    суперско
  • 11 Вили

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "ASD":

    От хората на сирийският диктатор ли си осведомен.
  • 12 Пропагандист

    5 2 Отговор
    Верно, че седим от двете страни на пропагандата ... ама едните показват ракета, която изпепелява 1/2 град, а другите показват парашути за дронове ... в един момент се зачудих дали са военни или маскирани клоуни.
  • 13 гост

    5 3 Отговор
    Аз видях основно дронове. Най-голямата простотия на последните 10г. е да се пускат машинки с камери и то да се използват от напълно неквалифицирани хора. Има толкова много пострадали, загубени очи, пръсти, наранявания и да не пропускаме нарушаването на личното пространство. Аз не искам някой да ме снима на плажа и после да качва записа в интернет.
  • 14 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "нормален":

    За съжаление сте прав, всички открития в полза на човечеството се стопират за да може БОГАТИТЕ да печелят ПАРИ !!! Само китайците ще спасят това положение , защото те пускат разработки които ЗАПАДА не прави !!!