Last news in Fakti

20 Май, 2021 17:30 4 815 2

Инфлуенсърите в YouTube получават 100 милиона долара

  • youtube-
  • инфлуенсър

Финансите ще отиват към кратки видеа

Инфлуенсърите в YouTube получават 100 милиона долара - 1
Снимка: YouTube

Да си инфлуенсър е една от най-исканите и популярни професии сред младите в последно време, като голяма част от тях са привлечени от луксозния начин на живот и това което виждат в социалните мрежи.

Една от най-известните платформи за споделяне на видеосъдържание – YouTube обяви, че ще осигури фонд от 100 милиона долара, който да подкрепи създателите от целия свят. Единственото условие е съдържанието да е публикувано в специалната форма Shorts.

Позовавайки се на името, това са кратки видеа, които напоследък стават все по-популярни и могат да се срещнат в повечето социални мрежи. Подобни на Shorts са клиповете в Tik-Tok, Reels в Instagram и Spotlight в Snapchat.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    13 0 Отговор
    и ние в българия си имахме инфлуенсър от джипка на лайв че и още се появява
  • 2 Доктор

    6 1 Отговор
    Инфлуенсърите да си лекуват инфлуенсата чрез напарване на краката с гореща вода и сол и да дишат парите на вода в която кипи цвят от лайка.
    За "последователите" на т. нар. инфлуенсъри, нещата са по-сложни. Там с лайка и сол няма да минат нещата. Моят съвет е да се обърнат към медик, койро практикува в сферата на психичните отклонения.
    п.п.
    Не пийте белина! Не духайте със сешоари срещу снежинките! Пробвано е в САЩ и не помага.