Last news in Fakti

24 Април, 2021 23:07 4 179 33

Русия ще забавя трафика на YouTube

  • алексей пушков-
  • youtube-
  • трафик

Мярката е заради невъзможността да се премахва забранено съдържание

Русия ще забавя трафика на YouTube - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Алексей Пушков, председател на комисията на Съвета на федерацията по информационна политика и взаимодействие с медиите, предложи временно забавяне на трафика в YouTube, съобщиха руски медии.

Причината за крайната мярка се крие в невъзможността да се премахва забранено съдържание.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    59 27 Отговор
    Правилно. Аман от инфлуенсъри. Между другото, потърсете информация в Гугъл за Китай на английски и вижте цялата помия, която излиза. Не случайно китайците си направиха байду.

    Коментиран от #26

  • 2 Upgrade

    20 8 Отговор
    A RusTube кога ще се ъпгрейдне?

    Коментиран от #17

  • 3 Пуф

    25 14 Отговор
    Аве направо да им думнат сателитите хаха
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Свобода или Смертъ

    44 20 Отговор
    Запомнете едно нищо добро от америка не е дошло.

    Коментиран от #8, #13, #24

  • 8 Call of Duty

    16 26 Отговор

    До коментар #7 от "Свобода или Смертъ":

    Прав си от сибиротибетското сътрудничество и анадола и северна корея винаги от там тръгват най големите световни технологии и научни открития с които света сега неможе. Да живее азиатските империи само те ще вдигнат света на крака и ще преоткрием ресурси на марс луната и юпитер

    Коментиран от #18

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ха ха хаааа

    9 4 Отговор
    Утре ше тричаме телета ... Днес де ..
  • 11 WhoCares

    16 6 Отговор

    До коментар #9 от "да питам":

    На никой не му пука какво става. Боко си замина завинаги.

    Коментиран от #15, #16, #25

  • 12 Call of Duty

    14 21 Отговор
    Тоя на снимката егати грозника а като видя снимки на руски войници от близо 90% от състава им е от ескимоси сибиромонголоидни лица все едно си в Китай
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ми ,

    9 11 Отговор
    Цитирам агент от ЩАЗИ - " Махорката е убила толкова руснаци , колкото и Сталин не е могъл" ..
  • 15 да питам

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "WhoCares":

    На кого му пука ... Че Боко си е заминал ? Ти виж кой ще дойде ...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Свобода или Смертъ

    14 11 Отговор

    До коментар #8 от "Call of Duty":

    Кажи едно американско научно откритие ама от местен не от емигрант и не окраднато от други като структурата на днк например макар че крик е британец или фон Браун.Давай.Може би необразованият гейтс и джобса са открили нещо проблема е че не е ясно какво.Американците са шоумени и циркаджии но са си пълни глпаци.

    Коментиран от #23

  • 19 Свобода или Смертъ

    14 7 Отговор

    До коментар #13 от "ихтанмет":

    Сащ е държава паразит в която вече цгните са повече от другите тия ще вървят само по нанадолнището.

    Коментиран от #21

  • 20 Инж Илич

    7 14 Отговор
    Абе те и Нета щяха да спират ама нещо взеха да се ослушват След 50 год ще пуснат тяхна мрежа да си гледат тъпизмите
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 КАТУН С РАКЕТИ

    10 16 Отговор

    До коментар #18 от "Свобода или Смертъ":

    Трябва да си много npocт за да зададеш подобен въпрос и определено голяма невежа,а явно си и двете ! Ако не е САЩ щеше да си още в 19 век откъм развитие ,неблагодарен паразит ! Изчезвай към руския обор дето времето е спряло ,а тея руски пияници не са помогнали и с 1% за развитието на света и не ни занимавай с глупостта си !

    Коментиран от #28, #29

  • 24 Ушанки

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Свобода или Смертъ":

    Не осквернявай Ботев човече
  • 25 Роко

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "WhoCares":

    Завинаги? Колко да е завинаги? Септември ще има нови избори след като клоуните и адвокатките на мутрите се наиграят. И туко виж Тиквоча пак станал премиер. От хора гласуващи за ИТН и ИМВ можеш да очакваш всичко. Така че не се радвай толкова (БСП като направиха правителството на Орешарски също се радваха ама не задълго а тези дори няма да се налага да ги бута те сами ще се махнат).

    Коментиран от #32

  • 26 Роко

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Приятелю колкото и да се изолираш истината излиза зад всяка желязна завеса. Ако налагаш ограничения значи имаш какво да криеш и то е нелицеприятно. А колкото до Китай да цензурират интернета но това с нещо помага ли им? Информацията за робските лагери в западен Китай излезе ли на бял свят? Излезе. Когато власта започне да се страхува от критиките на народа си ситуацията ВИНАГИ свършва зле за властта колкото и да се стреми да го подтиска
  • 27 ⚡ Хрониките на Евразия

    2 5 Отговор
    Всеки ден малоумни новини от Русия ..
  • 28 Свобода или Смертъ

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "КАТУН С РАКЕТИ":

    То се вижда кой е прстия и това си ти.
  • 29 Да де,

    8 4 Отговор

    До коментар #23 от "КАТУН С РАКЕТИ":

    Катун,катун,и сигурно пак твойте прехвалени сащистанци и ракетите са им доставили? Живеят в 19 век според теб,но имат наука и технологии да произвеждат оръжейни системи от двадесет и втори век.Как го правят,а? И моля,не ми излизай с вехтите примери за телефони, компютри, и автомобили.Ширпотерба произвеждат другите.За чии Фуй им е да хвърлят милиарди за ненужни институти,конструкторски бюра, разходи за суровини и тяхна преработка,за да създават продукти,който всеки ще им достави директно на пазара.Ти ми създай примерно продукт ,като техния ,с големина на касов четец в магазин,който е достатъчно да насочиш към какъвто искаш обект,и автоматично,в рамките на Две секунди,да ти посочи или пълния хим.състав до0,001% ,или според настройката за конкретен хим.елемент, да ти покаже с точност до 0,001% общото количество,но и в коя част се намира на обследвания обект- без да нарушава целостта му..Измислен и внедрен в експлоатация от Нама нов.Руски академик.Няма аналог в света,с подобен размер,и с такава точност на анализ.

    Коментиран от #30

  • 30 Роко

    2 9 Отговор

    До коментар #29 от "Да де,":

    Правели оръжие от двадесет и втори век? Къде го видя? И ако обичаш не ми излизай с чудо ракетите които никой никога не е виждал освен на анимацията която показа Путин (която е от детско анимационно филмче от 90-те). Да продължим с ракетите предполагам се гордееш с суппер-бупер ракетата "Булава" много е добра приета е на въоръжение след шест опита два от които полууспешни (каквото и да значи това) останалите са провал, а да дори създателя й беше принуден да признае, че е точно копие на пенсионираната американска ракета "Посейдон" (но той я бил подобрил). Или да поговорим за руските чудо ЗРК Панцир 1С който не може дори себе си да защити както показа практиката (в тубето още го има клипчето в което израелска планираща бомба го гръмва независимо от опитите на Панцира да се защити и бомбата предава видео сигнал до последната секунда). Или да поговорим за С-400 която нищо не вижда щото ?!?!?! ЗЕМЯТА БИЛА КРЪГЛА. Или да поговорим за невидимия самолет Су-57 който свети на радара като коледна елха. Можем да поговорим и за "Красуха" втората най - любима цел на турските дронове след Панцир 1С. Колкото до милиардите бухани в глупости то типичния пример е Йотафон руския смартфон държавата набухва в частна компания милиарди, но резултата е плачевен в Русия се сглобява от китайски компоненти телефон (вече дори сглобката се прави в Китай). Или да поговорим за Супер Джет (дори глупаците купили го върнаха защото за нищо не става) и Ил-96-400 той дори няма да види бял свят
  • 31 Неадекватни

    3 3 Отговор
    По скоро обратното трябва да стане - американците трябва да им спрат ютюба, защото кремълската пропаганда основно там се води.
  • 32 Последен шанс

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Роко":

    СеверноАтлантическия Съвет трябва да се явят на избори и да ги спечелят Тогва ще сме поне в едно сигурни че няма да ни хвърлят на кучетата (Азия)

    Коментиран от #33

  • 33 Роко

    0 4 Отговор

    До коментар #32 от "Последен шанс":

    Когато се е налагало винаги са печелели. ПСВ кво прави Русия тогава, а да няколко месеца преди победата се предава позорно. ВСВ пак печелят, къде е Русия? Ми не съществува да вярно руски войски участват във войната но те я губят заедно германските си съюзници. Корейската война започва бляскаво за корейско-съветските войски и завършва с молби за помощ към китайците да ги спасяват, но дори те не успяват да върнат цялата територия на севера границата е малко по на север от преди войната. Няма война която северноатлантиците да са участвали и да не са я спечелили (във Виетнам повечето страни от НАТО не участват но и войната я печелят виетнамците не благодарение, а въпреки съветското участие в нея). Пример от миналата седмица ордите на Московията пак бяха тръгнали да разпалят поредната война за да вдигнат рейтинга на ботоксовото джудже и кво стана? Ми НАТО пратиха в Украйна няколко транспортни самолета и преместиха един самолетоносач в егейско море и гнома сви знамената и оттегли армията
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания