Last news in Fakti

6 Юли, 2021 18:37 2 016 4

AirPods Pro 2 няма да бъдат показани през тази година

  • apple-
  • airpods-
  • airpods pro

Първото поколение на безжичните слушалки ще е актуално още поне няколко месеца

AirPods Pro 2 няма да бъдат показани през тази година - 1
Снимка: Apple

През 2019 година Apple представи AirPods Pro, като редица източници предвещаваха, че през тази година от технологичния гигант ще представят и второто им поколение, което ще донесе малки, но важни промени, подобно в случая при AirPods и AirPods 2.

Изглежда, че това няма да се случи, а AirPods Pro ще останат актуални поне още няколко месеца. Според един от най-прочутите анализатори в тази сфера, Apple няма планове да бърза с представянето на второто поколение на слушалките, а намалените продажби в последната година съвсем затвърждават решението.

Все пак се очаква на някое от следващите събития да видим нови безжични слушалки от марката, като това най-вероятно ще бъдат AirPods 3, които ще комбинират дизайна на настоящия модел и този на Pro версията.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как ще спя след тази новина ?

    4 1 Отговор
    Аз съм в ШОК!
  • 2 Говорител на Apple

    4 0 Отговор
    Джендърите ще трябва да се задоволяват със старите си слушалки.
  • 3 китайско куче

    0 1 Отговор
    От къде ще крадем сега?
  • 4 Голям Слон

    0 0 Отговор
    Моите не са Pro версията. Откровено казано, не съм доволен. Чуват ме глухо. Плантроникс са много добри. А Джабра вероятно най-добрите. Поне по мое мнение.