Last news in Fakti

7 Юли, 2021 17:33 1 842 1

OnePlus може да представи таблет съвсем скоро

  • oneplus-
  • таблет

Китайската компания е регистрирала име за нов проект в Европейския съюз

OnePlus може да представи таблет съвсем скоро - 1

OnePlus е компания, която стана популярна в Европа в последните години най-вече със своите смартфони, макар да предлага и други технологии, като различни преносими устройства, аудио продукти и смарт телевизори. Съвсем скоро бизнесът може да се разшири още повече и на пазара да се появи и таблет на марката, който ще се противопоставя с устройствата на Samsung, Lenovo и други подобни.

Засега не се знаят характеристиките на новото устройство на марката, като единственото което знаем е името му. Търговската марка OnePlus Pad е регистрирана в Европейския съюз, а най-вероятно именно тя ще предлага и новите модели, които ще видим в близко бъдеще.

Най-вероятно новите таблети на марката ще са позиционирани в различни ценови класове, подобно на стратегията им при смартофните, като това разбира се ще се отрази и на цената, която ще варира спрямо спецификациите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcanba

    0 0 Отговор
    Ползвам OnePlus от близо година. Това е смартфона!!!
    Единственно камерите му маалко отстъпват на Samsung S 20 Ultra Pro Iphone 11 Pro